FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. ...

Izvor: PRObjave.com, 20.Maj.2024, 14:30

FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. ...

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava 1. i 2. juna na Fakultetu organizacionih nauka.
Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih kompanija u Srbiji i prošire znanja iz oblasti IT-ja, menadžmenta i dizajna. Kompanije studentima se sastoji iz 3 celine: Panel diskusije, radionica i Speed dating-a.
Ovogodišnji pokrovitelji projekta su kompanije: HTEC, Fiscal Solutions, HYCU i LUKOWA. Zaposleni koji dugi niz godina rade u ovim kompanijama će predstaviti svoje poslovanje, preneti znanje studentima i upoznati ih sa tehnologijama koje koriste u svom radu.
Na projektu će studenti imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima, da se usavrše iz željene oblasti i zakorače u poslovni svet, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.
Prijave za učešće na projektu Kompanije studentima su otvorene do 22. maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o samom projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.
Udruženje studenata informatike - FONIS
Jove Ilića 154
11000 Beograd
Email: nevena.djuricic@fonis.rs
Web: www.fonis.rs
Kontakt:
Nevena Đuričić
Funkcija: Odnosi sa javnošću / Public relations
Email: nevena.djuricic@fonis.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.