ŠOK: Popularna srpska pevačica imala SAOBRAĆAJKU - glava POVREĐENA, a njen SEKSEPIL...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Popularna srpska pevačica imala SAOBRAĆAJKU - glava POVREĐENA, a njen SEKSEPIL...

Drugi automobil zakucao se u njen.

Pevačica Katarina Grujić doživela je juče saobraćajnu nezgodu, piše dnevni list "Blic". Zadnji deo njenog automobila je uništen, ali ona kaže da je sasvim dobro.

Šta više, pevačica nije propustila priliku da naglasi i da je njen seksepil neokrnjen, to jest, da je "i dalje seksi i lepa".

U automobil Katarine Grujić udario je drugi automobil dok je stajala na semaforu. Od siline udarca pevačica je lupila glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prenje staklo, dok je devojka koja je upravljala drugim vozilom prošla bez povreda.

STANIJA SE POHVALILA NOVIM DŽIPOM: Audi "težak" 40.000 evra dobila od ruskog tajkuna (FOTO)

- Katarina je sa prijateljicama bila na ručku, posle čega je krenula da se nađe sa dečkom Nemanjom Buhom, i umesto da je sa njim uživala u bioskopu, popodne je provela u bolnici. Sve se odigralo vrlo brzo, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, Katarina je udarila glavom u vetrobransko staklo - rekao je za "Blic" izvor blizak pevačici.

A post shared by  K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on Feb 5, 2017 at 9:43am PST

- Srećom, Kaća nije izgubila svest, ali joj se na glavi stvorio manji hematom. Odmah je pozvala dečka, izašla iz auta i videla da je cela zadnja strana slupana. Pošto ju je devojka molila da ne zove policiju, ona se sa njom dogovorila oko nadoknaade štete - rekao je izvor.

PRODAJE SE BMW U KOJEM JE UBIJEN TUPAK ŠAKUR: Cena će vas zaprepastiti! (VIDEO)

Međutim, sve nije prošlo sasvim bezazleno.

- Katarina je imala nesnosne glavobolje, pa je otišla u Urgentni centar, gde je provela nekoliko sati kako bi joj uradili potpunu dijagnostiku i isključili sumnju da ima većih povreda. Kada je dobila rezultate sa skenera, bila je presrećna jer nije bilo nikakvih unutrašnjih povreda glave - objasnio je izvor.

A post shared by  K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on Nov 22, 2016 at 10:55am PST

Zgodna pevačica potvrdila je da je imala nezgodu.

TVRDA MAŠINA, ZA TVRDOG MOMKA: Prodaju Tajsonov ferari - plus jedan BONUS!

- NIje bilo ništa strašno, desio se udes, otišla sam kod lekara da vidim imam li neku povredu i kada sam shvatila da je sve u najboljem redu, bila sam presrećna. Ne brinite, i dalje sam lepa i seksi devojka! To je meni najbitnije, da sam zdrava i živa i da nisam imala nekih većih komplikacija - istakla je Katarina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.