Ni Ledi Gaga nije odolela: Pop zvezda u Cybertrucku FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 10:09

Ni Ledi Gaga nije odolela: Pop zvezda u Cybertrucku FOTO

Ledi Gaga je poznata kao pop zvezda koja donosi inovacije ili ih među prvima usvaja, a izgleda da se to odnosi i na prevoz.

Nove fotografije prikazuju Ledi Gagu u jednom od novih Teslinog Cybertruck modela – konkretno, vidi se kako nosi kafe u ruci i seda na suvozačko sedište ovog pikapa.

Izgleda da su samo oni sa dobrim vezama za sada uspeli da dođu do novog Teslinog hit vozila, jer je među kupcima bio suprug Serene Vilijams, saosnivač Reddita Aleksis Ohanijan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok su neke zvezde, poput Spajka Lija, još bile na listi čekanja.

Gaga se zabavlja sa direktorom Parker fondacije Majklom Polanskim od 2020. godine, a njih dvoje su nedavno slikani na Superboulu dok navijaju za ekipu San Fransiska, preneo je Biznis insajder.

Polanski radi za saosnivača Napstera i bivšeg visokog zvaničnika kompanije Facebook, pa je moguće da je Cybertruck u koji Gaga ulazi zapravo njegov, jer je i ranije vozio Tesline modele.

Na zahteve za komentar stranih medija, Polanski još nije odgovorio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni Lejdi Gaga nije mogla da mu odoli: Pop zvezda vozi ovu "zver" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Lejdi Gaga je poznata kao pop zvezda koja donosi inovacije ili ih među prvima usvaja, a izgleda da se to odnosi i na prevoz...Nove fotografije prikazuju Lejdi Gagu u jednom od novih Tesla Cybertruck modela - konkretno, vidi se kako nosi kafe u ruci i seda na suvozačko sedište ovog pikapa...Izgleda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.