Ni Lejdi Gaga nije mogla da mu odoli: Pop zvezda vozi ovu zver (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 16:14

Ni Lejdi Gaga nije mogla da mu odoli: Pop zvezda vozi ovu "zver" (FOTO)

Lejdi Gaga je poznata kao pop zvezda koja donosi inovacije ili ih među prvima usvaja, a izgleda da se to odnosi i na prevoz.

Nove fotografije prikazuju Lejdi Gagu u jednom od novih Tesla Cybertruck modela - konkretno, vidi se kako nosi kafe u ruci i seda na suvozačko sedište ovog pikapa.

Izgleda da su samo oni sa dobrim vezama za sada uspeli da dođu do novog Teslinog hit vozila, jer je među kupcima bio suprug Serene Vilijams, suosnivač Reddita Aleksis Ohanijan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su neke zvezde poput Spajka Lija još bile na listi čekanja.

Gaga se zabavlja sa direktorom Parker fondacije Majklom Polanskim od 2020. godine, a njih dvoje su nedavno uslikani na Superboulu dok navijaju za ekipu San Franciska, preneo je Biznis insajder.

Polanski radi za suosnivača Napstera i bivšeg visokog zvaničnika kompanije Facebook, pa je moguće da je Cybertruck u koji Gaga ulazi zapravo njegov, jer je i ranije vozio Tesla modele.

Na zahteve za komentar stranih medija, Polanski i dalje nije odgovorio.

Lady Gaga stuns at Whole Foods with her Tesla Cybertruck. https://t.co/bk7QwOhOwE

— Pop Crave (@PopCrave) February 16, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.