Na prodaju automobil koji je vozio Džoni Keš

Izvor: Autoportal.rs, 16.Sep.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju automobil koji je vozio Džoni Keš

Jedna od ikona ne samo američke već i svetske muzičke scene ostao je upamćen po tome što uvek oblačio u crno. Takve je boje i automobil koji je nakada posedovao a koji se sada našao u slobodnoj prodaji.

Džoni Keš je bio jedan od najuticajnijih američkih muzičara u dvadesetom veku. Uspešnoj je stvarao u žanrovima roka, bluza, folka, gospela pa i rokabili pravca. Zbog svog stila konstantnog oblačenja u crno dobio je nadimak "Čovek u crnom".

Keš >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je svoj dobar ukus pokazaivao i kada su u pitanju automobili koje je vozio. I ako ovaj konkretni primerak Rolls-Royce automobila nije sam kupio, već ga je dobio na poklon, on se savršeno uklapa u celu sliku o Džoniju Kešu.

Ovaj model, koji je kupljen od slavnog muzičara tokom '80-ih je sada na aukciji. Krase ga V8 motor zapremine 6.75 litara, odvojeno prednje i zadnje vešanje i disko kočnice na svim točkovima. Može se reći da je gotovo nov jer je prešao svega 50 000 kilometara.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.