NE PANIČITE: Evo kako da uz pomoć VAKUMA ZA LAVABO otvorite vrata, ukoliko ste IZGBUBILI KLJUČEVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 20:03

NE PANIČITE: Evo kako da uz pomoć VAKUMA ZA LAVABO otvorite vrata, ukoliko ste IZGBUBILI KLJUČEVE (VIDEO)

Jednostavno rešenje.

Kupili ste polovan automobil, vozite ga i dobro vas služi, međutim imate samo jedan ključ. Velika većina ljudi pri kupovini polovnog automobila imaju ovaj problem, jer su bivši vlasnici izgubli drgui ključ ili ga jednostavno nisu imali. Zato i za taj jedan morate da pazite kao oči u glavi, da nebi došli u situaciju da izgubite, i da nemožete da  pristupite tj. otvorite vrata vašeg vozila.

Većina nas bi odmah potegla da pozove ovlašćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majstora za ključeve i brave automobila, ili još goru i skuplju opciju da platite šlep službu, i odveze vaš  automobil do ovlašćenog servisa.

Srećom na Fejsbuk srtranici Chef Ben Robinson pojavio se snimak u kojem policijski službenik jasno objašnjava i pokazuje, kako da na najlakši i najbrži način otvorite vrata vašeg automobila, ukoliko ste zaboravili ili izgubili ključeve. Dovoljni su vam samo dve vakum gume za otpušavanje lavaboa i lepljive trake. Sve što treba da uradite jeste da dobro zalepite vakume na staklo vašeg automobila,  i u isto vreme povučete vakume na dole, samim tim će se i staklo spustiti. Pažjivo polgedajte korake, nadamo se da nikada neće biti u situaciji da na ovaj način morate da otvarate vaš automobil, ali dobro je znati da postoji jednostavno i jeftino rešenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.