MA NIJE ZBOG MACE Ovo je Mira Škorić rekla posle izbacivanja iz Parova

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA NIJE ZBOG MACE Ovo je Mira Škorić rekla posle izbacivanja iz Parova

Folkerka koja se u rijalitiju sukobila s Macom Diskrecijom objašnjava da će joj trebati neko vreme da se vrati u svoj uobičajeni ritam

Mira Škorić, koja je preksinoć napustila „Parove“ jer je produkcija TV Hepi navodno procenila da više ne može da ostane u rijalitiju zbog preterane agresije, tvrdi da je zapravo u vili njoj narušeno zdravlje.

- Razbolela sam se, dobila sam temperaturu i morala sam da izađem. Sada, pre svega, moram da se zalečim jer imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zakazane nastupe. Nije bilo ništa više od onoga što ste videli. Nisam udarila Macu, a verbalno sam joj u lice rekla ono što mislim. Ne podržavam nasilje i tamo sam razdvajala Sašku i Jelenu Golubović i ostale ljude.

Kako ne podržavaš nasilje kad su svi čuli tvoje pretnje?

- To je bilo samo upozorenje da prestane da se ne bismo i dalje verbalno sukobljavale. Morala sam da upotrebim tu rečenicu da bi to njen mozak shvatio.

Optužila te je da je mrziš jer je muslimanka.

- Nemam šta ja nju da volim niti da je mrzim. Zar je trebalo da dozvolim da neko ko se tek pojavio vređa mene i moju profesiju? Apsolutna je glupost da je ne volim zato što je druge vere.

Kako komentarišeš Jelenu Golubović?

- Ona je definitivno ušla sa gardom i napala sve žene, njoj sam objasnila kako neke stvari funkcionišu kod mene. Proradila joj je sujeta i glupo je da nekog proziva da je baba jer je mene strpala u taj koš, a isto smo godište.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.