Mira Škorić se oglasila nakon izbacivanja iz Parova!

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić se oglasila nakon izbacivanja iz Parova!

Mira Škorić, koja je pre dva dana izbačena iz rijalitija Parovi, jer je fizički nasrnula na Macu Diskreciju, dolučila je a otkrije pravi razlog napuštanja vile.

Iako je izbačena zbog nasilja i udaranja šamara Maci DIskreciji, Mira Škorić tvrdi da je Parove napustila zbog bolesti i zakazanih nastupa: "Razbolela sam se, dobila sam temperaturu i morala sam da izađem. Sada, pre svega, moram da se zalečim jer imam zakazane nastupe", kaže Mira za Kuriri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da dodaje da je Macu samo upozorila i da je veliki protivnik nasilja:

"To je bilo samo upozorenje da prestane da se ne bismo i dalje verbalno sukobljavale. Morala sam da upotrebim tu rečenicu da bi to njen mozak shvatio. "Nemam šta ja nju da volim niti da je mrzim. Zar je trebalo da dozvolim da neko ko se tek pojavio vređa mene i moju profesiju? Apsolutna je glupost da je ne volim zato što je druge vere", zaključila je pevačica za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.