Mira Škorić posle izbacivanja iz “Parova”: Nisam agresivna, razbolela sam se!

Izvor: Scandal.rs, 06.Sep.2015, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić posle izbacivanja iz “Parova”: Nisam agresivna, razbolela sam se!

Pevačica Mira Škorić se u rijalitiju televizije “Hepi” žestoko sukobila sa Macom Diskrecijom, nakon čega je izbačena iz “Parova”.

Folk pevačica Mira Škorić, koja je iz “Parova” izbačena zbog sukoba sa Macom Diskrecijom i preterane agresivnosti, otkrila je pravi razlog napuštanja rijalitija.

Folkerka je ispričala kako joj je u vili bilo ugroženo zdravlje, te da je to jedini razlog napuštanja rijalitija.

Razbolela sam se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dobila temperaturu i morala sam da izađem. Sada moram da se zalečim. Nije bilo ništa više od onoga što ste videli“, ispričala je Mira za “Kurir” i dodala:

Nisam udarila Macu, a verbalno sam joj u lice rekla ono što mislim. Ne podržavam nasilje i tamo sam razdvajala Sašku i Jelenu Golubović i ostale ljude“, obrazložila je pevačica.

Mira Škorić je još navela da je pretnja Maci bila samo upozorenje, kako ne bi došlo do daljeg sukoba.

Morala sam da upotrebim tu rečenicu da bi to njen mozak shvatio”.

Da podsetimo, Mira je nasrnula na Macu i lupila joj šamar. Kako se na snimku nije najbolje videlo šta se zapravo dogodilo, ali posle detaljnog pregleda ustanovljeno je da je Mira nasrnula na Macu. Produkcija je odmah reagovala i izbacila pevačicu jer ne toleriše nasilje u rijalitiju.

“Cilj nam je zabavno humoristicki program, nikako nasilje i svaku agresiju strogo kaznjavamo”, poručili su sa “Hepi” televizije.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mira Škorić se oglasila nakon izbacivanja iz Parova!

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2015

Mira Škorić, koja je pre dva dana izbačena iz rijalitija Parovi, jer je fizički nasrnula na Macu Diskreciju, dolučila je a otkrije pravi razlog napuštanja vile...Iako je izbačena zbog nasilja i udaranja šamara Maci DIskreciji, Mira Škorić tvrdi da je Parove napustila zbog bolesti i zakazanih...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.