Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2024, 16:24

EPILOG JEZIVOG DOGAĐAJA: Lazarević ne može da igra protiv Partizana posle teških povreda koje mu je naneo Naneli!

Lazarević neće moći da nastup u trećoj utakmici finala Veliki incident dogodio se u Beogradskoj Areni pred treći meč finala ABA lige kada je košarkaš Partizana Džejms Naneli udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića. Ovaj sukob izazvao je buru reakcija i dodatno pojačao tenzije pred ključnu utakmicu serije. Nakon incidenta, Crvena zvezda se hitno oglasila saopštenjem, ... Read more
The post EPILOG JEZIVOG DOGAĐAJA: Lazarević ne može da...
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Štimac stao na stranu Lazarevića: Poručio da OVO mora da se uradi Naneliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2024

Na dan trećeg meča finalne serije ABA lige pobili su se Džejms Naneli i Stefan Lazarević. Prvo je Crvena zvezda izdala saopštenje da je Naneli udario Lazarevića, pa Partizan objavio snimak koji kaže da nije ni ovaj drugi cvećka itd, svakako o ovoj priči ćemo slušati još dosta narednih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Naneli - čovek koji je pomogao Zvezdi da pometla Partizan

Izvor: Sportal.rs, 20.Maj.2024, 01:14

Crvena zvezda je vratila pehar šampiona ABA lige u klupske vitrine na Malom Kalemegdanu, a jedan od najzaslužnijih za to bio je košarkaš Partizana Džejms Naneli, koji je nepromišljenim potezima i te kako pomogao večitom rivalu u tome.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.