Kakvo je stanje na putevima u Srbiji 3. avgusta VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 08:04

Kakvo je stanje na putevima u Srbiji 3. avgusta VIDEO

I dalje je pojačan priliv vozila na graničnim prelazima pa povremeno može dolaziti do zadržavanja, kažu u Auto-moto savezu Srbije.

U odnosu na dane vikenda, na našim glavnim putnim pravcima prisutan je manji broj vozila.

Međutim, i dalje je pojačan priliv vozila na graničnim prelazima pa povremeno može dolaziti do zadržavanja i na ulaznim i na izlaznim terminalima.

Ukoliko možete da planirate putovanje, birajte one prijatnije, ranije jutarnje sate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili kasnije popodnevne, nakon 17 časova.

O stanju na putevima u našoj zemlji i deonicama na kojima se izvode radovi možete se informisati u video-prilogu koji je pripremio Auto-moto savez Srbije:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REDOVI, KOLONE VOZILA I SAOBRAĆAJ KOJI MILI Manje vozila na putevima, ali i dalje pojačan priliv na granici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021

AMS preporučuje vozačima da, ukoliko mogu, za putovanje odbaberu prijatnije ranije jutarnje sate ili kasnije popodnevne, nakon 17 časova...U odnosu na dane vikenda, manji broj vozila prisutan je na našim glavnim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije...I dalje je, medjutim, pojačan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.