Jeremy Clarkson kaže da bi se Top Gear trio mogao vratiti

Izvor: Moto.rs, 16.Apr.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremy Clarkson kaže da bi se Top Gear trio mogao vratiti

Bivši voditelj Top Gear serijala Jeremy Clarkson je ukazao da bi James May, Richard Hammond i on mogli da se vrate novom serijom emisija. Govoreći na dobrotvornoj aukciji za Chipping Norton Lido po prvi put od kako je otpušten sa BBC-a, on je rekao da je nekada postojala emisija Top Gear na BBC-ju.

Pre nego što je najavio aukciju za Top Gear Kung Fu Stig majicu potpisanu od strane „bivših voditelja“ on je dodao da bi njih trojica mogli da se vrate na nekom drugom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ili možda čak i na istoj televiziji, ko zna. Nikakvi dodatni detalji nisu dostupni u ovom momentu; ali prošlomesečni izveštaji ukazuju da James May i Richard Hammond nisu voljni da produže ugovore za snimanje TOP Gear serijala bez Clarksona.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.