JEZIVO OTKRIĆE NA DNU JEZERA: Kiparska policija izvukla dva kofera iz vode, jedan  otvorili i u njemu otkrili ostatke žene i komad betona... (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Apr.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO OTKRIĆE NA DNU JEZERA: Kiparska policija izvukla dva kofera iz vode, jedan otvorili i u njemu otkrili ostatke žene i komad betona... (VIDEO)

Kiparska policija pronašla je na dnu jezera pored Nikozije dva kofera. U jednom su otkrili ostatke žene koja je bačena u vodu sa komadom betona. Veruje se da je reč o telu jedne od žrtava kiparskog oficira Nikosa Metaksisa koji je priznao da je ubio sedam strankinja koje su došle da rade na Kipar.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JEZIVO OTKRIĆE NA DNU JEZERA: Policija izvukla kofere iz vode, u jednom pronašli komad betona i OSTATKE ŽENE... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019

Kiparska policija pronašla je na dnu jezera pored Nikozije dva kofera. U jednom su otkriveni ostatke žene koja je bačena u vodu sa komadom betona...Kiparska policija veruje da je reč o telu jedne od žrtava kiparskog oficira Nikosa Metaksisa. Ranije je oficir Nikos Metaksis priznao da je ubio sedam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.