Ilon Mask predviđa da će kineska ekonomija na kraju nadmašiti SAD barem dvostruko

Izvor: AutoBlog, 01.Mar.2020, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilon Mask predviđa da će kineska ekonomija na kraju nadmašiti SAD barem dvostruko

Izvšni direktor Tesle i SpaceX Ilon Mask predviđa da će kineska ekonomija na kraju nadmašiti Sjedinjene Američke Države barem dvostruko – što bi povećalo i vojno rivalstvo između dve velike nacije. „Ono što će se činiti prilično neobično jeste da će kineska ekonomija verovatno biti barem dvostruko veća od američke, možda i tri puta“, rekao je Mask tokom vatrenog razgovora s američkim ratnim vazduhoplovnim generalom Džonom Tompsonom na Simpozijumu vazdušnog rata na Floridi. „Temelj rata je ekonomija. Ako imate pola resursa druge strane, tada je bolje da budete inovativni, ako niste inovativni, gubićete“, rekao je Mask. Dve države su već dve najveće svetske ekonomije. SAD dominira s 21,44 biliona dolara nominalnog...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

"EKONOMIJA JE TEMELJ RATA" Mask: "Kineska privreda biće dvostruko veća od američke"

Izvor: Blic, 02.Mar.2020, 11:11

Izvršni direktor Tesle i SpaceX-a Ilon Mask predviđa da će kineska ekonomija na kraju nadmašiti Sjedinjene Američke Države barem dvostruko.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.