HIT MODEL: Pogledajte kako izgleda drugi model na struju ove kompanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT MODEL: Pogledajte kako izgleda drugi model na struju ove kompanije

Ostavlja bez komentara...

Audi je u Los Anđelesu predstavio električni krosover-kupe sa autonomijom u vožnji od 466 km.

Novi model je zansovan na postojećem električnom Audiju e-tron, ali su linije Sportbacka naglašeno sportske. Kupeovska silueta treba da privuče mlađe i manje konzervativne kupce.

Audi e-tron Sportback: with rear cut https://t.co/J7AIDZsUTA pic.twitter.com/lqFme0ObAJ

— FR24 News (@FR24news) 22. новембар 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Automobil je standardno postavljen na 19-inčne alu felne, ali na raspolaganju su i opcioni toćkovi prečnika 20 i 22 inča. Među dostupnim verzijama je i S-line varijanta sa drugačije dizajniranim branikom, zadnjim spojelrom i 20-inčnim alu felnama. Ovaj paket uključuje i sportski podešeno ogibljenje, kao i osvetljene sajtne sa S-line oznakom.

Audi e-tron Sportback S-line ima i unapređenu aerodinamiku, sa koeficijentom otpora vazduha od 0,25. U praksi to znači da može da sa punim baterijama može da pređe 10-ak km više od standardne verzije automobila.

Top varijanta je e-tron Sportback 55 quattro, opremljena baterijama kapaciteta 95 kWh. Ovaj model ima dva elektromotora sa ukupnom kombinovanom snagom od 360 KS (265 kW) i 560 Nm.

Ubrzanje 0-100 km/h realizuje se u roku od 6,6 s, a maksimalna brzina automobila je 200 km/h.

Audi e-tron Sportback 55 quattro može da pređe i do 466 km sa jednim punjenjem baterija, mereno prema WLTP standardu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.