(FOTO) SVAKA ČAST MAJSTORE: Podgoričanin dao Rusima popust u svom hotelu zbog podrške Srbiji!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SVAKA ČAST MAJSTORE: Podgoričanin dao Rusima popust u svom hotelu zbog podrške Srbiji!

Kosvo nije primljeno u Unesko zaslugom pre svega Srbije ali i njenim prijateljima iz celog sveta koji su podržali diplomatsku borbu Beograda. Među njima je bila i Rusija.

U znak zahvalnosti Ruskoj Federaciji što je bila jedna od ključnih zemalja koje su pomogle Srbiji da spreči ulazak Kosova u Unesko, vlasnik jednog hotela u Podgorici odlučio je da Rusima da poputs od 50 odsto za izdavanje soba.

Ovo ima posebnu težinu ako se zna da je zvanična Crna Gora podržala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ulazak Kosova u Unesko.

Ovim se kako je napisano na oglasnoj tabli, ovaj ugostitelj zahvaljuje Rusima i "ruskoj braći" na podršci - "Hvala za podršku u Unesku".

Поздрав за браћу #NoKosovoUnesco #hotelkostas #podgorica #Montenegro pic.twitter.com/meORcODqnl

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.