Evo kako bi izgledao KTM-ov električni superbajk

Izvor: AutoBlog, 29.Avg.2020, 12:31

Evo kako bi izgledao KTM-ov električni superbajk

Prošla je decenija od lansiranja KTM RC8 modela, austrijskog odgovora na superbajk pitanje. Iako je motocikl imao svojih snažnih strana, nikada nije imao dovoljno dobre prodajne rezultate. U ovom trenutku, kompaniji svakako nedostaje superbajk punog oklopa u ponudi, uprkos nejked zveri kakav je 1290 Super Duke R, direktni potomak RC8 projekta. Definitivno je vreme da se KTM vrati u superbajk segment, a iz Matinghofena jasno poručili da ih takav potez ne interesuje. Jedan od segmenta u kojem je renomirani proizvođač sve više prisutan je električni. To nas dovodi od ovih konceptnih kreacija indijskog dizajnera Mohita Solankija, koji je zamislio kako bi izgledao KTM-ov električni superbajk. Njegov dizajn je jedinstven i uključuje veliki...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

KTM pravi električni "superbajk"

Izvor: B92, 29.Avg.2020

Prošla je decenija od lansiranja KTM RC8 modela, austrijskog odgovora na superbajk pitanje. Iako je motocikl imao svojih snažnih strana, nikada nije imao dovoljno dobre prodajne rezultate.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.