Dacia Lodgy i Dokker Stepway modeli spremni za salon u Parizu

Izvor: Moto.rs, 18.Sep.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dacia Lodgy i Dokker Stepway modeli spremni za salon u Parizu

Dacia je predstavila Dokker i Lodgy Stepway modele pred njihovo zvanično predstavljanje koje će biti upriličeno u toku održavanja sajma automobila u Parizu.

Kao što je to bio slučaj i sa Sandero Stepway modelom, Dokker i Lodgy varijante karakteriše dizajn inspirisan crossover jedinicom.

Ova dva modela odlikuju svetla za maglu kao i tamna metalna završna površina krovnih šina, spoljnih ogledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kao i seta 16“ aluminijumskih točkova.

Izmene unutrašnjosti su ograničene a pomenute modele karakterišu ukrasne komponente plave boje kao i specijalni tapacirung sa plavim šavovima i „Stepway“ izveženom logo oznakom.

Ispod poklopca motora biće dostupni različiti motori. Lodgy Stepway nudi TCe 115 i dCi 110, dok Dokker Stepway može biti opremljen sa TCe 115 ili dCi 90 motorom.

foto © Dacia
Pogledaj vesti o: Dacia Sandero,   Pariz

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.