CENA JE DA SE SMRZNEŠ: Uzeli su majbah S600 i od njega napravili PALATU NA TOČKOVIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENA JE DA SE SMRZNEŠ: Uzeli su majbah S600 i od njega napravili PALATU NA TOČKOVIMA (VIDEO)

Za jedne kič, a za druge remek delo.

Kanadska firma "Skaldarsi motors" pretvorila je "mercedes majbah S600" u pravu palatu na točkovima! Za jedne je kič, a za druge remek delo, ali može se zaključiti da "emperor I" u svakom slučaju privlači pažnju.

Kanađani su potpuno rasklopili "S600" i zadržali su samo prepoznatljivu optiku. Svi ostali elementi su zamenjeni potpuno novim i specijalno napravljanim za "emperor I", koji je samo prvi model od ukupno pet "imperatora" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko će "Skaldarsi motors" predstaviti u narednim godinama.

MOĆNO: Ovako izgleda 328 na sat u Bugatti Veyronu (VIDEO)

Za ovaj automobil su razvijeni i jedinstveni točkovi sa zlatnim žicama a pozlaćeni elementri su korićeni i u enterijeru. Kupcima će biti ponuđeno i da izaberi presvlake od kože 24 vrste egzotičnih životinja.

Ispod haube je 6,3-litarski tvin-turbo V122 motor preuzet iz modela "brabus roket 900" koji "emperor I" do 100 km/h ubrzava za 3,7 sekundi. Početna cena automobila koji će biti proizveden u limitiranoj seriji (10 primeraka) je 1,5 miliona dolara, a "Skaldarsi motors" će posle "mercedes-majbaha S600" raditi i na "mercedesu-AMG S 65 kupeu" (zvaće se "emperor II"), "bentli bentajgi" ("emperor III"), "mercedesu-AMG G 65" ("emperor IV") i "bugati kajronu" ("emperor V").

Kad BRABUS nabudži Mercedesov kabriolet, nastaje OVAKVA ZVER IZ PAKLA! (FOTO)

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.