Britanska marka Lister objavila tizer V12 7.8L modela koji će koštati 2.5 miliona evra

Izvor: Moto.rs, 02.Nov.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska marka Lister objavila tizer V12 7.8L modela koji će koštati 2.5 miliona evra

Oživljena britanska kompanija Lister Motor Company je izdala dve skice svog nastupajućeg hiperautomobila. U septembru mesecu prošle godine smo čuli informaciju da se Lister vraća u akciju i da će nastaviti proizvodnu nakon 25 godina odsustva sa tržišta.

Sada je ova kompanija obezbedila uvid u svoj novi hiperautomobil. Ovaj model sasvim sigurno neće biti jeftin obzirom da Lister navodi da će cena ovog modela biti oko 2.54 miliona evra što je u rangu sa modelima LaFerrari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << P1, 918 Spyder, One:1 kao i naslednika modela Veyron. Ovaj model bi trebalo da pokreće masivni V12 7.8L motor koji može da razvije 1000ks snage što bi bilo dovoljno za ostvarenje maksimalne brzine od 402.34km/h.

foto © Lister Motors

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.