Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2024, 17:39

Vučić čestitao Vaskrs: Želim da sva iskušenja i izazove prevaziđemo u veri u trijumf života, dobrote i slobode

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs, najveći hrišćanski praznik, slave po Julijanskom kalendaru. „Vaskrs je dan kada se sabiramo i promišljamo o večnosti, duhovno se obnavljamo i radujemo sa porodicom i prijateljima jačajući tako iskonske […]
Vest Vučić čestitao Vaskrs: Želim da sva iskušenja i izazove prevaziđemo u veri u trijumf života, dobrote i slobode objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić uputio čestitku Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu povodom Vaskrsa: "Nastavićemo da se složno zalažemo za istinu o našem ponosnom narodu"

Izvor: Blic, 04.Maj.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs, najveći hrišćanski praznik, slave po Julijanskom kalendaru.

Nastavak na Blic...

Vaskršnja čestitka Ane Brnabić: "Želim vam da udruženim snagama i tolerancijom prevaziđemo svako iskušenje"

Izvor: Blic, 04.Maj.2024

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić čestitala je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu, vernicima i svim građanima Srbije koji ovaj hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.