Zaplenjeno 30 kilograma marihuane, uhapšen muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2022, 11:01

Zaplenjeno 30 kilograma marihuane, uhapšen muškarac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaplenili su oko 30 kilograma marihuane i uhapsili M. M. (55) iz okoline Kosovske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na području Kragujevca, pregledom automobila marke „audi'''', kojim je upravljao osumnjičeni, u specijalno napravljenom bunkeru u podu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila, pronašla 52 paketa sa marihuanom, saopštio je danas MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen kineski državljanin osumnjičen da je tukao ćerku

Izvor: RTS, 30.Okt.2022

Kineski državljanin V. L. (1972) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. . Nakon što se u medijima pojavio video-snimak na kojem on tuče svoju četrnaestogodišnju ćerku, policija je odmah preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.