Saopštenje KK Vojvodina o utakmici protiv Spartaka: Bezobzirni sudijski tretman

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024, 22:34

Saopštenje KK Vojvodina o utakmici protiv Spartaka: Bezobzirni sudijski tretman

Košarkaški klub Vojvodina izdao je saopštenje povodom revanša finalne serije regionalne ABA 2 lige, odigranom u Subotici protiv Spartaka, u kojem čestitaju Subotičanima na pobedi, ali i iskazuju nezadovoljstvo suđenjem u finalnom dvomeču.
"Želimo da skrenemo pažnju javnosti na bezobzirni tretman koji smo imali kod sudija tokom finalne serije ABA 2 lige, u duelu sa subotičkim Spartakom.
Sudijskim kriterijumima i odlukama, bačena je mrlja na košarkaški spektakl koji je pratilo više od 10 hiljada ljudi u Novom Sadu i Subotici, te izazvalo veliko razočarenje naših, a kako smo mogli da čujemo na utakmici i nekih od simpatizera naših rivala", navodi se u saopštenju, čija se celokupna sadržina, može...
Pogledaj vesti o: Košarka,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KK Vojvodina: Bezobzirni sudijski tretman, sudije iznedrile novog ABA ligaša

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2024, 08:42

Košarkaški klub Vojvodina oglasio se povodom suđenja na revanš meču finalne serije ABA 2 lige, odigranom u Subotici protiv Spartaka.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.