STRAVIČNA NESREĆA KOD ILIJAŠA ŠOKIRALA REGIJU Stradali mladić planirao je da proda skupoceni “audi”

Izvor: Blic, 26.Sep.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD ILIJAŠA ŠOKIRALA REGIJU Stradali mladić planirao je da proda skupoceni “audi”

Javnost je još u šoku, a brojni prijatelji i poznanici obavijeni su tugom nakon što je u stravičnoj nesreći, koja se dogodila u poslepodnevnim satima na autoputu A1 kod Ilijaša, na licu mesta poginuo mladić Amir Alić (25) iz Sarajeva.

Vlasnik Audija Alić je, kako saznajemo, vlasnik “audija” koji je, od siline udara, popolovljen na pola, a Alić je ispao iz automobila.

U trenutku nesreće nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na mestu suvozača, dok je “audijem” upravljao njegov prijatelj Ferid Hadžihaskić. On je ubrzo nakon nesreće vozilom hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš", gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Prema rečima prijatelja stradalog Alića, on je bio dobar momak. Njegov otac vlasnik je građevinske firme koja posluje u Sarajevu.

- Bio je dobar momak. Nažalost, ugašen je još jedan mladi život. Pamtićemo ga kao dobrog momka, nasmejanog i veselog. Ogromna tuga i tragedija - kaže Alićev prijatelj za Avaz.ba.

Na društvenoj mreži “Fejsbuk” takođe su objavljeni brojni statusi, u kojima prijatelji i poznanici poginulog Alića oplakuju prerano ugašenu mladost. I dok se još uvrđuju okolnosti koje su dovele do ove teške nesreće, prema prvim, nezvaničnim, informacijama automobil se kretao velikom brzinom iz pravca Visokog prema Sarajevu. Prvobitno se zabio u betonsku ogradu, a potom u drugi automobil. Uviđajnim radnjama koje su trajale četiri sata, zbog kojih je saobraćaj bio u potpunosti obustavljen, biće rasvetljene zvanične okolnosti ove nesreće.

Prodavao automobil

Stradali Alić već neko vreme pokušavao je prodati skupcenog “audija”.  Na poznatoj stranici za prodaju OLX.ba postavio je oglas još krajem avgusta, gde je, po ceni od 64.999 KM planirao prodati automobil. Međutim, sudbina je očito želela drugačije.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD ILIJAŠA ŠOKIRALA REGIJU Uhapšen prijatelj (22) stradalog mladića, vozio "audi" i zadobio lakše povrede

Izvor: Blic, 26.Sep.2017

Uhapšen je vozač “audija 8” Ferid Hadžihaskić (22)., u kojem je poginuo Amir Alić (25) iz Sarajeva u nesreći koja se juče desila na autoputu A1 kod Ilijaša...Hadžihaskić je u ovoj stravičnoj nesreći zadobio lakše povrede...On jepriveden sinoć oko 20 časova zbog sumnje da je počinio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.