Radnik nastradao zbog neispravnog kabla u marketu na Karaburmi

Izvor: Blic, 30.Maj.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik nastradao zbog neispravnog kabla u marketu na Karaburmi

Osnivač radnje "Komp audi" sa Novog Beograda P.Đ. (41), danas je smrtno stradao u beogradskom naselju Karaburma, menjajući neispravan kompresor, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

P.Đ. je u mini marketu "Višnjica dućani", u prodajnom objektu "Jastrebac 29", u Mirijevskom bulevaru 50, oko 14.00 sati, menjao neispravan kompresor na rashladnoj vitrini i nastradao od strujnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udara, zbog neispravnog kabla kojim je vršena proba kompresora, a koji je sam doneo.

Po nalogu Ministarstva, Inspekcija rada je odmah izašla na teren i zajedno sa veštakom Ministarstva unutrašnjih poslova ustanovili su kako je došlo do nesreće.

Inspektor rada će nastaviti nadzor radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica koje su dovele do smrtne povrede i preduzeti zakonom propisane mere, navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginuo u marketu zbog neispravnog kabla

Izvor: Mondo, 30.Maj.2014

Muškarac P.Đ. (1973) danas je smrtno stradao u beogradskom naselju Karaburma, menjajući neispravan kompresor u mini..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.