Predstavljen Wald International 2014 Audi A5 Sports Line model

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Wald International 2014 Audi A5 Sports Line model

Japanska tjunerska kuća Wald najpoznatija je po dodatnoj opremi za egzotične automobile, ali s vremena na vreme u okviru njihovih projekata budu obuhvaćeni i obični modeli.

Wald Audi A5 Sportback je nešto što do sada nije viđeno od strane ove kompanije, budući da je reč o modelu kojeg odlikuje živopisni dizajn sa zatamnjenim poklopcem motora, ukrasnim komponentama crvene boje i crvenim točkovima.

Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << što ga takođe odlikuje jeste prednji spojler, zadnji difuzor, krov mat crne boje, ukrasne komponente crvene boje na branicima, par bočnih dodataka kao i izduvne cevi izlaznog sistema izrađene od nerđajućeg čelika. Neke od komponenti odgovarajući drugim Audi modelima, kao što su S7 i RS7.

Wald je naročito ponosan na prigušivače izrađene od nerđajućeg čelika budući da zadnjem kraju A5 modela daju agresivniji izgled te da se odlično dopunjuju sa novim difuzorom. Wald je obezbedio i set novih točkova koji su dostupni u različitim bojama, ali kao i uvek, nema nikakvih modifikacija niti po pitanju unutrašnjosti niti po pitanju performansi.

foto © Wald International

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.