Iznenađenje u Minhenu na samom startu završnog turnira, Bajernu nije pomogao ni sjajni Lučić! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 23:47

Iznenađenje u Minhenu na samom startu završnog turnira, Bajernu nije pomogao ni sjajni Lučić! (video)

Izvrsna partija srpskog reprezentativca, ali...

U Nemačkoj je danas i zvanično nastavljena košarkaška sezona.

Igra se turnir u "Audi Dome" areni u Minhenu, dve grupe sa po pet timova, nakon toga sledi Top 8 faza.

Igra se pred praznim tribinama, na otvaranju je pobedu upisao Getingen, a već u drugom meču videli smo veliko iznenađenje.

Aktuelni šampion Nemačke, minhenski Bajern, doživeo je poraz od Ulma, rezultatom 85:95. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Domaćinu je pripao prvi kvartal, ali je u finišu druge deonice Ulm stigao do preokreta i pola koša prednosti pred odlazak na odmor.

U trećem kvartalu domaćin najpre preokreće rezultat, ali Ulm vraća prednost i sa četiri poena viška ulazi u poslednjih 10 minuta.

Ubrzo dolaze i do dvocifrenog suficita, Bajern se probudio tek u finišu susreta, kada je spustio zaostatak na pet poena, ali to je bilo sve od aktuelnih šampiona, Ulm je upisao pobedu na startu turnira i to protiv najtežeg rivala.

Pobednički sastav je do trijumfa predvodio bek Harvi sa 21 poenom, pratio ga je Klepejš sa 17 poena, Gudvin je dodao 11, 10 je ubacio Šiling.

Vladimir Lučić je odigrao sjajan meč u poraženoj ekipi, ubacio je 23 poena uz osam skokova (indeks 23), pratili su ga Cipser sa 16, Bartel sa 13 i Koponen sa 11 poena.

LIVE-VIDEO: @TKlepeisz versenkt seinen vierten Dreier für @ratiopharmulm! - und dann auch noch mit Foul. Der Guard steht bei 17 Punkten. #FINAL2020

Alle Spiele der easyCredit BBL gibt es LIVE unter https://t.co/3zPSJ29xCb pic.twitter.com/SJ6jYIGuQU

— easyCredit BBL (@easyCreditBBL) June 6, 2020
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Peno ponovo na parketu, Alba slavila na startu završnog turnira (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 17:26

Srpski košarkaš se vratio u akciju nakon više od godinu dana pauze zbog povrede...Juče je nastavljena sezona u Bundesligi, završnim turnirom koji se igra u Minhenu, videli smo i veliko iznenađenje na samom startu, kao i dva srpska košarkaša u akciji, više OVDE...Danas je na teren istrčao još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.