Peno ponovo na parketu, Alba slavila na startu završnog turnira (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 17:26

Peno ponovo na parketu, Alba slavila na startu završnog turnira (video)

Srpski košarkaš se vratio u akciju nakon više od godinu dana pauze zbog povrede.

Juče je nastavljena sezona u Bundesligi, završnim turnirom koji se igra u Minhenu, videli smo i veliko iznenađenje na samom startu, kao i dva srpska košarkaša u akciji, više OVDE.

Danas je na teren istrčao još jedan srpski internacionalac, Stefan Peno i to prvi put još od februara 2019. godine.

On je tada doživeo tešku povredu kolena, trebalo je ranije da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vrati na parket, ali ga je u tome sprečio prekid sezone izazvan pandemijom koronavirusa.

Alba je slavila na njegovom povratku, bili su bolji od Fraport Skajlajnersa sa 81:72.

Pejton Siva je predvodio sastav iz Berlina sa 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, pratili su ga Nnoko sa 13 i Erikson sa 11 poena, dok je Peno za nešto više od četiri minuta na parketu ubacio pet poena (uzeo je po jedan šut za dva i tri i oba pogodio), uz jednu uhvaćenu loptu. Odličan i Sikma sa devet poena i 10 skokova.

U poraženom sastavu po 12 poena su ubacili Polas Bartolo i Masiulis, dok je 10 dodao Džouns.

Welcome back @StefanPeno! Unser Point Guard bei seinem Comeback gegen @skyliners1999 gleich in der ersten Fünf und auch für die ersten fünf ALBA-Punkte verantwortlich. pic.twitter.com/cGdVVrIaRn

— ALBA BERLIN (@albaberlin) June 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.