Košarka se vratila u Evropu – dominirao bivši igrač Partizana

Izvor: B92, 06.Jun.2020, 18:43

Košarka se vratila u Evropu – dominirao bivši igrač Partizana

Srpski košarkaš Mihajlo Andrić dominirao je u prvom meču po povratku košarke na evropske terene.

Nemačka košarkaška Bundesliga počela je finalnim turnirom od deset ekipa u Minhenu, a prvi meč odigrao je Andrićev Gotingen.

Gotingen je izbio na prvo mesto Grupe A pobedom nad Krajlshajm Merlinsima rezultatom 89:78.

Bivši igrač Partizana zabeležio je 18 poena za 24 minuta na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parketu, uz šut iz igre 6/10, kao i osam skokova i dve asistencije.

Formalni domaćin je već u prvom poluvremenu uspeo da dođe do dvocifrene prednosti (+13), Merlinsi su se vraćali, ali su poklekli ponovo početkom četvrte deonice.

Pored Andrića, u pobedničkom sastavu istakao se Benet Hant sa 30 poena, dok je kod protivnika najefikasniji bio Džavonte Hokins sa 17 poena.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo se igra i košarka - Nemci nastavili sezonu, raspucao se bivši kapiten Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Danas je i zvanično nastavljena košarkaška Bundesliga...U Evropi će se, po svemu sudeći, završnice sezone igrati samo u Izraelu, Španiji i Nemačkoj...Kao i u fudbalu, Nemci su prvi krenuli i u košarci, danas je i zvanično nastavljena Bundesliga, susretom u Getingenu...Domaćin je slavio protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.