Benzema proradio, Real do trećeg mesta u goleadi, odbrana je veliki problem! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema proradio, Real do trećeg mesta u goleadi, odbrana je veliki problem! (video)

Madriđani su na pripremama primili čak 16 golova.

Fudbaleri madridskog Reala osvojili su treće mesto na Audi kupu, kako su u borbi za "bronzu" slavili protiv Fenerbahčea sa 5:3 (2:2).

Da ćemo gledati goleadu, postalo je jasno vrlo brzo, Fener je poveo u šestom minutu preko Gerija Rodrigesa.

Ipak, ekspresno je stigao odgovor Madriđana, Vinisijus pronalazi Benzemu, ovaj lako put do mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala za 1:1.

Ekipa Zinedina Zidana stiže do preokreta u 27. minutu, strelac je ponovo bio Benzema, ovoga puta je bio najviši u skoku nakon dobrog centaršuta Krosa iz slobodnog udarca.

Nije se Fener ipak predavao, rupa u odbrani "kraljevskog" kluba, Murići pronalazi Dirara, ovaj uz malo sreće trese mrežu Kejlora Navasa za 2:2.

To je bilo sve od golova u prvom poluvremenu, pogledajte ih OVDE.

U prvom je Feneru trebalo šest minuta da stigne do gola, u drugom poluvremenu je Realu bilo potrebno nešto manje od osam minuta da još jednom povede.

Igrao se 53. minut kada je Benzema kompletirao het-trik, nakon centaršuta Vaskeza sa desne strane.

Usledio je još jedan brz odgovor, sjajan gol u 59. minutu postiže turski reprezentativac Tufan, mladi Lunjin, koji je na poluvremenu zamenio Navasa, bio je nemoćan.

Ipak, Madriđani odmah vraćaju prednosti, golman Fenera je uspeo da ukroti pokušaj Marijana Dijaza, ali je odbitak pokupio Naćo, koji je lako postigao pogodak za 4:3.

U 80. minutu pomalo zaboravljeni Marjano Dijaz postavlja konačan rezultat, ovoga puta on kupi odbitak i efektno loptu smešta u mrežu Fenerbahčea za konačnih 5:3.

Real je osvojio treće mesto na Audi kupu, na pet pripremnih mečeva za predstojeću sezonu primili su čak 16 golova, postigli su ih 11.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKA, PAZI SE, BENZEMA IGRA KAO LUD: Francuz dao tri gola Fenerbahčeu u ludom meču za prvu pobedu Reala ovog leta! Mreže se tresle osam puta (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Jul.2019

Fudbaleri Real Madrida osvojili su treće mesto na Audi kupu u Minhenu pobedom nad Fenerbahčeom u ludom meču 5:3 (2:2).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.