Audi postao omiljeni ženski automobil u Kini

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi postao omiljeni ženski automobil u Kini

Krajem 1980-ih su Audijeva kola u Kini isključivo vozili državni službenici i privilegovani biznismeni, međutim, danas se ovaj trend potpuno izgubio, a najnoviji podaci pokazuju da je čak trećina vlasnika Audija u Kini ženskog pola.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Žene postaju vrlo važne u Kini kao kupovna grupa, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogo više nego u drugim regionima", rekao je Joakim Velder, šef Audija u Kini na Guangžou salonu automobila prošle nedelje. "Postoji veliki broj mladih i uspešnih žena u Kini".

Kako se prodaja u luksuznom segmentu sve više smanjuje, proizvođači moraju

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

da menjaju ciljne grupe koliko god je to u njihovoj moći. Audijeva prodaja u Kini je tokom oktobra pala za 0.6 procenata.

"Dobro je što su im novi modeli sportskiji i mladalački, jer su na taj način privlačniji ženskim vozačima", rekao je analitičar automobilskog tržišta Jal Žang iz Šangaja. "Studije su pokazale da je oko 50 posto kupaca osnovnih modela premijum brendova ženskog pola i Audi bi stvarno trebalo ovo da iskoristi. "

Najpopularniji kod žena u Kini se pokazao "A3", "TT kupe", kao i "Q3" i "Q5" SUV-ovi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Restilizovan Porše "911" sa jačim motorom

Izvor: Blic, 01.Dec.2015

Porše polako osvežava svoju 911 porodicu u kojoj sada većina modela ima motore sa turbo punjenjem koji su pre bili rezervisani za Turbo verzije. Kako bi Turbo varijante zadržale svoj renome, osveženi modeli su dobili dodatnu snagu koja se graniči sa performansama superautomobila...Pretražite našu...

Nastavak na Blic...

Misteriozni Lamborgini stiže u Ženevu

Izvor: Blic, 02.Dec.2015, 11:20

Lamborgini će na martovskom Salonu u Ženevi proslaviti 100 godina od rođenja osnivača Feruća Lamborginija, a u njegovo ime će biti predstavljen i specijalni model pod nazivom "Centenario" o kome se za sada ne zna mnogo...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.