Restilizovan Porše 911 sa jačim motorom

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restilizovan Porše "911" sa jačim motorom

Porše polako osvežava svoju 911 porodicu u kojoj sada većina modela ima motore sa turbo punjenjem koji su pre bili rezervisani za Turbo verzije. Kako bi Turbo varijante zadržale svoj renome, osveženi modeli su dobili dodatnu snagu koja se graniči sa performansama superautomobila.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << generacija "911 Turbo" i "911 Turbo S" modela će zadržati tvin-turbo

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

3.8-litarsku šestocilindričnu jedinicu sa 540KS, odnosno 580KS što predstavlja povećanje za 20KS u odnosu na aktuelne verzije. Obrtni momenat se popeo na 709Nm za Turbo, odnosno 750Nm za Turbo S model.

Među modifikacijama na motoru su novi usisnici u glavama cilindara, novi injektori goriva i viši pritisak goriva. Menjač je sedmostepeni sa duplim kvačilom, pogon na svim točkovima, a standardan je "Sport Chrono" paket. "Turbo S" će u ovoj novoj konfiguraciji do stotke stizati za samo 2.8 sekunde, za 0.1 sekundu brže nego ranije, dok će Turbo isto ubrzanje dostići za 2.9 sekunde. Maksimalna brzina je 330km/h, odnosno 318km/h.

Osim veće snage, Turbo S u odnosu na slabiji model ima anti-rol sistem, kočnice od ugljeničnih vlakana, multifunkcionalna sedišta u dve boje, detalje od ugljeničnih vlakana u enterijeru, LED farove, a oba model imaju sistem za pomoć pri promeni trake i sistem za podizanje prednje osovine.

Automobili će takođe dobiti sportski volan preuzet od "918 Spyder" superautomobila koji pruža mogućnost odabira Normal, Sport, Sport Plus ili Individual moda vožnje.

Enterijer je takođe opremljen novim PCM sa navigacionim infotejnment sistemom koji se kontroliše 7.0-inčnim tačskrin displejem na centralnoj konzoli.

Celokupna paleta Porše 911 Turbo će biti predstavljena na Salonu automobila u Detroitu sledećeg meseca.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Restilizovani Porše "911" sa jačim motorom

Izvor: Blic, 01.Dec.2015

Porše polako osvežava svoju 911 porodicu u kojoj sada većina modela ima motore sa turbo punjenjem koji su pre bili rezervisani za Turbo verzije. Kako bi Turbo varijante zadržale svoj renome, osveženi modeli su dobili dodatnu snagu koja se graniči sa performansama superautomobila...Pretražite našu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.