Audi planira Junior crossover sa dvoje vrata pozicioniran ispod Q1

Izvor: Moto.rs, 08.Mar.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi planira Junior crossover sa dvoje vrata pozicioniran ispod Q1

Novi izveštaji ukazuju da Audi radi na još manjem crossover modelu koji će biti pozicioniran ispod Q1 modela. Audi je već pomenuo Q1 baby crossover koji bi se pojavio naredne godine, pri čemu je inicijalno ovaj model trebao da se zove Q2.

Međutim, od tog naziva se moralo odustati jer Fiat Chrysler >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Automobiles ima zaštićen pomenuti naziv i nije želeo da ga proda nemačkoj kompaniji. Kada je reč o Audi Junior crossover veruje se daće on biti ponuđen ekskluzivno sa dvoje vrata. Rani dizajnerski predlozi miksuju stilske tragove TTQ modela sa Steppenwolf konceptom iz 2001. godine. Izveštaji takođe sugerišu da će quattro sistem pogona na sva četiri točka biti opciono dostupan sa različitim sistemima za pomoć vozaču kao i S tronic transmisijom. Pogon ovog modela će veruje se biti obezbeđen trocilindarskim 1.0 115ks turbo benzinskim motorom odnosno trocilindarskim 1.0L 110ks dizel motorom odnosno četvorocilindarskim motorima koji će razvijati 140 i 180ks u benzinskoj odnosno 150ks u dizel varijanti.

foto © Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.