A3 dogodine dobija fejslift i 100% digitalnu tablu

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A3 dogodine dobija "fejslift" i 100% digitalnu tablu

Audi je potvrdio da će "našminkati" model A3 sledeće godine, a uz njega će opciono stizati i potpuno digitalizovana komandna tabla - Audi Virtual Cockpit.

Umesto analognih komandi, Audi će uz dodatak na cenu od oko 400 evra isporučivati ekran dijagonale 12,3 inča, koji je debitovao kao deo standardne opreme na modelu TT, a zatim stigao i do R8.

Virtual Cockpit je trenutno dodatna oprema za Q7 i A4, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a šef za elektroniku u Audiju Riki Huidi rekao je za "Motoring" da će uskoro digitalna tabla biti opcija u celoj Audijevoj gami.

Kako je rekao, njihov 12,3 inčni TFT je "daleko ispred onoga što nude rivali" i navodno mu ne može prići ni ono što stiže uz BMW seriju 7.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.