Audi A3 facelift stiže sa potpuno digitalizovanom instrument tablom

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi A3 facelift stiže sa potpuno digitalizovanom instrument tablom

Audi je najavio da će A3 model ove kompanije dobiti naredne godine facelift na sredini životnog ciklusa i da će tada dobiti virtuelni kokpit. Ovaj model će dobiti 12.3 inčni TFT potpuno digitalnu instrument tablu koja je prvi put implementirana u trećoj generaciji TT modela i zatim našla svoje mesto u Q7, A8 i A4 modelima.

Samo superautomobili dobijaju virtuelni kokpit kao deo standardne opreme dok ostali modeli dobijaju ovu opciju kao dodatnu opremu. Rukovodilac Audija Ricky Huidi je rekao da će virtuelni kokpit biti dostupan možda u celom opsegu Audi vozila uključujući i naredne generacije Q5 i A5 modela.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.