SAMO NAJBOLJE ZA AGENTA 007: Da li je ovo novi Bondmobil? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO NAJBOLJE ZA AGENTA 007: Da li je ovo novi Bondmobil? (FOTO)

Jaka mašina.

Aston Martin je pre nekoliko dana otkrio da će se novi hiperautomobil ovog proizvođača zvati Valhalla, a na Internetu se već spekuliše da bi upravo to mogao biti glavni auto Džejmsa Bonda u sledećem filmu iz ove franšize.

Na snimku koji je nedavno procurio sa seta 25. nastavka iz serijala o tajnom agentu 007 videli smo klasični Aston Martin V8 Vantage iz 1980-tih godina, ali i dalje nije poznato koji će savremeni model ovog proizvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voziti Danijel Krejg u tom filmu. Međutim, sajt This Is Money tvrdi da će to biti Aston Martin Valhalla.

Aston Martin names new 200mph hypercar Valhalla - and it will be one of a trio used by @007 in new #JamesBond movie #AstonMartin @astonmartin @AstonMartinWork @AstonMartinPR @AndyatAston @StreetKev @ssproule101 @DavidAdamsUK https://t.co/oErWx9EeKi via @ThisIsMoney

— Ray Massey (@raymasseytweets) 18. јун 2019.

Ukoliko se pokaže da je ova informacija tačna, verovatno se radi o prototipu, s obzirom da je Valhalla još u ranoj fazi razvoja, a prve isporuke kupcima očekuju se tek 2021. godine.

Reč je o hipersportskom automobilu koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od svega 500 primeraka i koji će koštati oko milion evra.

Aston Martin Valhalla imaće hibrdini pogon koji se sastoji o V6 turbo-benzinca i elektromotora, ukupne snage oko 1.000 ks. Automobil će ubrzavati 0-100 km/h za 2,5 s i dostizati maksimalnu brzinu od oko 350 km/h.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.