GOTOVO - Partizan prodao Oumarua!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO - Partizan prodao Oumarua!

Aktuelni šampion Srbije u petak je prihvatio ponudu koju je kineski Čančung Jatai poslao za Abubakara Oumarua čime je potvrđeno da kamerunski internacionalac napušta Humsku.

Fudbalski klub Partizan odlučio je da prihvati ponudu kineskog Čančung Jataija i da kamerunskog internacionalca Abubakara Oumarua proda po ceni od 1.2 miliona evra!

Potvrdu ove informacije jutros je dao sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Ivica Iliev portalu "mozzartsport" čime je postalo jasno da su se crno-beli odrekli usluga najboljeg strelca u evropskim takmičenjima iz jesenjeg dela sezone.

Abubakar Oumaru karijeru nastavlja u klubu koji sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, dok će Partizanu ostati zarada od 1.2 miliona evra!

Jasno je da je ovakva odluka kluba iz Humske direktno povezana sa situacijom oko Andrije Živkovića jer crno-beli što pre moraju da obezbede 2.5 miliona evra za izmirivanje duga prema Fondu Pinija Zahavija.

Na taj način završila se Oumaruova kratka epizoda u Partizanu, pošto je Kamerunac u Humsku stigao prethodnog leta i odigrao samo 26 utakmica u crno-belom dresu.

Uprkos tome što je za dokazivanje imao kratak vremenski period Abu je postigao deset golova za Partizan i bio generator uspeha koje su crno-beli beležili tokom jeseni u evropskim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI ODLAZAK ZBOG ŽIVKOVIĆA: Partizan ostao bez još jednog ‘motora’

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2016

Crno-beli značajno oslabljeni u nastavku sezone.. . . Nakon što je ekipa iz Humske suspendovala Andriju Živkovića, a zbog penala koje će morati da isplati zato što Živković nije napustio klub u ovom prelaznom roku, pala je i prva “žrtva”. . Naime, kako javlja Mocart sport, klub je napustio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.