Koncept Audija Q4 spreman za auto-salon u Pekingu

Izvor: B92, 08.Apr.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncept Audija Q4 spreman za auto-salon u Pekingu

Audi je objavio prve crteže konceptne verzije svog budućeg krosovera Q4.

Reč je o automobilu sportskih linija sa 5 vrata, čiji dizajn predstavlja kombinaciju novog Audija TT i koncepta Audi Allroad Shooting Brake, koji je nemački proizvođač prikazao na sajmu automobila u Detroitu u januaru.

Automobi ima naglašenu masku hladnjaka i masivne lukove iznad točkova, a u sebi objedinjuje funkcije krosover i sportskog vozila.

Unutrašnjost je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe dizajnirana po ugledu na najnoviju generaciju kupea Audi TT.

Prema nezvaničnim informacijama, Audi planira produkcijsku verziju koja bi se na tržištu takmičila sa nedavno predstavljenim BMW-om X4.

Koncept Q4 imaće premijeru na sajmu u Pekingu, koji počinje 20. aprila, a više detalja o ovom vozilu objavićemo kada Audi izađe u javnost sa zvaničnim saopštenjem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncept Audija Q4 spreman za auto-salon u Pekingu

Izvor: B92, 08.Apr.2014

Audi je objavio prve crteže konceptne verzije svog budućeg krosovera Q4...Reč je o automobilu sportskih linija sa 5 vrata, čiji dizajn predstavlja kombinaciju novog Audija TT i koncepta Audi Allroad Shooting Brake, koji je nemački proizvođač prikazao na sajmu automobila u Detroitu u januaru...Automobi...

Nastavak na B92...

Audi "TT krosover" koncept stiže u Peking

Izvor: Blic, 08.Apr.2014

Kako se bliži Salon automobila u Pekingu, počinju da se pojavljuju skice modela i koncept automobila koji će posetioci premijerno moći da vide, a Audi je danas iznenadio javnost najavom da će na predstojećem sajmu izložiti "TT krosover" koncept koji možemo da upoznamo preko tri skice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.