Bajden pozvao Trampa na TV duel: Ulepšaj mi dan, druže; Tramp prihvatio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 14:47

Bajden pozvao Trampa na TV duel: Ulepšaj mi dan, druže; Tramp prihvatio

Bivši američki predsednik Donald Tramp prihvatio je danas poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena na televizijsku debatu, napominjući da je potrebno više od dve debate.
Tramp je na svojoj društvenoj mreži napisao da je voljan i spreman da debatuje sa Bajdenom, napominjući da će biti potrebno da se održe više od dve predložene debate, prenosi Ej-Bi-Si njuz.
Bajden je ranije danas pozvao Trampa da održe dve predsedničke televizijske debate u junu i septembru, a kasnije je na platformi X napisao da je prihvatio poziv televizije Si-En-En za debatu sa Trampom 27. juna.
Malo kasnije je Trampov tim saopštio da je i on prihvatio poziv te televizije, prenosi Si-En-En.
Bajdenov tim...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden pozvao Trampa na TV duel: Uljepšaj mi dan, druže

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2024

VAŠINGTON - Američki predsjednik Džozef Bajden izjavio je danas da neće učestvovati u dugogodišnjoj tradiciji tri jesenja izborna sučeljavanja s protivkandidatom na predsjedničkim izborima koje organizuje dvostranačka Komisija za predsjedničke debate, ali je pozvao republikanskog rivala Donalda...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.