Varheji: Naredne godine ključne za završetak reformi za pristupanje Srbije EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 14:52

Varheji: Naredne godine ključne za završetak reformi za pristupanje Srbije EU

Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Oliver Varheji saopštio je danas da je imao konstruktivne sastanke sa vladajucom koalicijom i predstavnicima parlamenta Srbije i poručio da su naredne godine ključne kako bi se završile reforme, koje su potrebne za pristupanje Srbije EU.
"Naredne godine su ključne za završetak EU reformi potrebnih za pristupanje Srbije. Plan rasta (za Zapadni Balkan) pomaže da se ovaj proces ubrza", naveo je Varheji na društvenoj mreži Iks.
On je izrazio zadovoljstvo što je Skupština Srbije, kako je naveo, spremna da brzo radi na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varheji: Naredne godine ključne za reforme za pristupanje Srbije EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2024

Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji je danas, na kraju trodnevne posete Srbiji, ukazao da su "naredne godine ključne za kompletiranje reformi za pristupanje (Srbije) EU".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.