Novaković (Marš sa Drine): Nećemo rudnik litijuma kod Loznice i ako ispuni standarde EU

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2024, 14:33

Novaković (Marš sa Drine): Nećemo rudnik litijuma kod Loznice i ako ispuni standarde EU

BEOGRAD - Aktiviskinja Ekološke mreže Marš sa Drine Bojana Novaković rekla je danas da je stav tok pokreta da ne želi rudnik litijuma kod Loznice, ni ako bi kompanija Rio Tinto ispunila ekološke standarde EU. Ona je na konferenciji za medije odbacila, kako je rekla, ``pokušaj`` kompanije Rio Tinto da demantuje njene izjave o finansijskim podacima iz izveštaja te firme o poslovanju na realizaciji projekta ``Jadar``. (ć1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem eksploatacije litijuma nije samo problem Srbije i da takvi projekti postoje i van Srbije

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2024

BEOGRAD - Aktiviskinja Ekološke mreže Marš sa Drine Bojana Novaković je rekla da problem eksploatacije litijuma nije samo problem Srbije i da takvi projekti postoje i van Srbije, a da ih finansira Evropska komisija (EK) u partnerstvu sa Rio Tintom.(ć2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Bojana Novaković: Nećemo rudnik litijuma kod Loznice, ni ako kompanija Rio Tinto ispuni ekološke standarde EU

Izvor: Danas, 15.Maj.2024

Aktiviskinja Ekološke mreže Marš sa Drine Bojana Novaković rekla je danas da je stav tok pokreta da ne želi rudnik litijuma kod Loznice, ni ako bi kompanija Rio Tinto ispunila ekološke standarde EU.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.