Najbolje mlade košarkašice u Odžacima odlučuju šampiona (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 14:52

Najbolje mlade košarkašice u Odžacima odlučuju šampiona (AUDIO)

Završni turnir košarkašica u juniorskoj konkurenciji biće održan od petka do nedelje u Odžacima. Mečevi će biti igrani u SPC "Odžaci“.
Mlade košarkašice Vojvodine 021 i Srbobrana izborile su plasman na državno prvenstvo za uzrast do 19 godina kroz borbu na prvenstvu Vojvodine. U ligi severne Pokrajine, Novosađanke su završile sezonu sa 10 pobeda u isto toliko mečeva. Igračice iz Srbobrana zauzele su drugo mesto na tabeli sa sedam pobeda i tri poraza. U takmičenju su nastupale i ekipe Srema, zrenjaninskog i novosadskog Proletera, kao i Tamiša.
Iz beogradskog regiona na finalni turnir plasirale su se Crvena zvezda, Mega Art i Ras dok su iz centralne Srbije to pravo izborile ekipe Kraljeva i niškog...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.