Koncept Audija Q4 spreman za auto-salon u Pekingu

Izvor: B92, 08.Apr.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncept Audija Q4 spreman za auto-salon u Pekingu

Audi je objavio prve crteže konceptne verzije svog budućeg krosovera Q4.

Reč je o automobilu sportskih linija sa 5 vrata, čiji dizajn predstavlja kombinaciju novog Audija TT i koncepta Audi Allroad Shooting Brake, koji je nemački proizvođač prikazao na sajmu automobila u Detroitu u januaru.

Automobi ima naglašenu masku hladnjaka i masivne lukove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznad točkova, a u sebi objedinjuje funkcije krosover i sportskog vozila.

Unutrašnjost je takođe dizajnirana po ugledu na najnoviju generaciju kupea Audi TT.

Prema nezvaničnim informacijama, Audi planira produkcijsku verziju koja bi se na tržištu takmičila sa nedavno predstavljenim BMW-om X4.

Koncept Q4 imaće premijeru na sajmu u Pekingu, koji počinje 20. aprila, a više detalja o ovom vozilu objavićemo kada Audi izađe u javnost sa zvaničnim saopštenjem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.