Najavljen Audi Q4 Concept

Izvor: AutoBlog, 08.Apr.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Audi Q4 Concept

Audi je danas objavio više dizajnerskih skica svog novog koncept vozila koje će premijeru imati na predstojećem sajmu automobila u Pekingu. Za sada nema mnogo detalja, ali premijera je zakazana za 20. april u Pekingu pa na više informacija nećemo morati još dugo da čekamo (press saopštenje i slike se naime očekuju pre toga). U svakom slučaju, skice pokazuju Q4 Concept koji će poslužiti kao najava za budući serijski model ove nemačke marke.Sudeći po ovim skicama, Q4 Concept je vozilo sa 5 vrata čiji izgled je inspirisan Allroad Shooting Brake Conceptom sa poslednjeg NAIAS sajma u Detroitu, a između ostalog se ističu velika hromirana maska, LED prednja svetla, proširenja blatobrana, veliki alu točkovi, dve izduvne cevi, hromirana lajsna pozadi sa "quattro" natpisom, četiri individualna sedišta u enterijeru... Kao i kod Audija Allroad Shooting Brake Cocnept, i ova studija ima hibridni pogon, što znači kombinaciju 2.0 TFSI benzinca sa 292KS i dva elektromotora (jedan napred, drugi pozadi) sa kombinovanom snagom od 408KS i 650 Nm obrtnog momenta.  Ivan Mitić – Autoblog.rs

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

09.04.2014 ::: Audi Q4 Concept - Odgovor na BMW X4 na prvim skicama

Izvor: AutoMagazin, 09.Apr.2014, 10:24

U Ingolstadtu rade na proširenju ponude za vozila kategorije SUV. Autosalonu u Pekingu počinje 20. aprila, a automobilske kompanije polako otrkivaju svoje adute, koje će predstaviti na jednom od najvažnijih automobilskih tržišta sveta..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.