Žene fudbalera haraju po Kataru, razuzdane bahanalije na privatnim žurkama uz tonu alkohola

Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022, 11:11

Žene fudbalera haraju po Kataru, razuzdane bahanalije na privatnim žurkama uz tonu alkohola

Sudeći prema pisanju medija, te tračarenju po društvenim mrežama, žene fudbalera su ovoga puta umešale svoja umeća u loše rezultate Srbije na planetarnom fudbalskom turniru. Čini se, ipak, da ovu muku nemaju samo naši navijači, već se umnogome govori o ponašanju lepših polovina i drugih selekcija.
Uoči okršaja između Engleske i Velsa na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prvenstvu u Kataru, žene fudbalera Velsa ludo su se zabavljale na privatnoj žurci u Dubaiju, a fotografije su se ubrzo pojavile i na Instagramu.
Na jednoj fotografiji vidi se kako verenica golmana Krisa Mefama, Džodi Frensis, i partnerka Itana Ampadua, Sara Sa, nižu jedno za drugim pićem u objektu koji izgleda kao klub na plaži.
Devojke su se navodno okupile kako bi zajedno ručale, no ručak se brzo pretvorio u razuzdanu zabavu.
Ema, verenica velškog veznjaka Meta Smita, snimala se s čašom u ruci te je pozirala sa Džodi i Nikol Hegan, koju povezuju sa bekom Nikom Vilijamsom. Ema je takođe snimila selfi u ogledalu obučena u tamni bikini, prenosi Index.hr.
Instagram Na drugim fotografijama i snimcima vide se devojke koje piju votku iz flaše, pokušavajući da naprave stoj na rukama i plešući u bikinijima oko stola prepunog hranom.
Ovakva „podrška“ igračima Velsa nije pomogla, jer su ispali sa Svetskog prvenstva izgubivši od Velsa rezultatom 3:0.
Srpske vs brazilske žene fudbalera: Lepotice zbog kojih će biti vrelije na tribinama nego na terenu u Kataru

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.