Samo u srpskom fudbalu: Majo Vujović pretukao Miodraga Moraču?!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u srpskom fudbalu: Majo Vujović pretukao Miodraga Moraču?!

Sportski žurnal navodi da je protiv poznatog sudije podneta prekršajna prijava

Srpski fudbal podiže granice. Pardon, spušta ih. Sve niže. U Novom Sadu skandal. Poznati superligaški sudija Majo Vujović je, prema navodima Sportskog žurnala, pretukao predsednika Omladinske komisije FS Vojvodine Miodraga Moraču?!

Da je incidenta i bilo potvrdio je i sam Morača.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Istina je da me je Majo Vujović pretukao u prostorijama FS Vojvodine. Sramota me je da o tome pričam, zbog fudbala ne bih voleo da se novine bave ovom temom", rekao je Morača za Žurnal.

Ali pričao je.. Na pitanje zašto ga je Vujović napao Morača kaže da ne zna: "To morate njega da pitate".

Tvrdi da se u nekim stavovima jesu razmimoilazili, ali i da nije mogao ni da nasluti da je Vujović uopšte ljut na njega. Policija je izvršila uviđaj, protiv Vujovića je podneta krivična prijava, a Morača, koji kaže da se nije branio, jer niti je to njegova životna filozofija niti je mogao da se odbrani od "nekog ko može da mi bude sin", najavljuje i mogućnost da se povuče iz fudbala.

"Ako je ovo način da se reaguje kad su različita mišljenja, onda se povlačim", jasan je Morača u izjavi za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.