Blateru nisu smetali neredi, oduševljen Kupom konfederacija u Brazilu

Izvor: Blic, 03.Jul.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blateru nisu smetali neredi, oduševljen Kupom konfederacija u Brazilu

Predsednik Međunarodne fudbalske federacija (FIFA) Sep Blater izjavio je da je prezadovoljan organizacijom Kupa konfederacija, koji je pre dva dana završen u Brazilu, napominjući da očekuje izvanredan Mundijal sledeće godine u toj zemlji.

Blater je istakao da je, pre svega, oduševljen atmosferom na brazilskim stadionima, dodajući da još nije prisustvovao takvom ambijentu, kakav je bio na finalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmici između Brazila i Španije (3:0), koja je odigrana na popularnoj Marakani.

"Navijači su bili neverovatni, oni su bili trinaesti igrač, koji je pomogao domaćinu da osvoji četvtrtu titulu u Kupu konfederacija", rekao je Blater.

On je podsetio na sjajan momenat iz finalnog meča, kada su navijači Brazila, zajedno sa igračima, nastavili sa pevanjem himne i posle završetka muzičke pratnje.

"Moram da iskažem veliku zahvalnost Brazilu, što je uspeo da održi ovako sjajno takmičenje, uprkos mnogobrojnim protestima", poručio je Blater.

On je zaključio da je pored sjajnog ambijenta, takmičenje obeležila i izvanredna tehnička podrška, kao i svi drugi uslovi koji su bili u najboljem redu.

"Želim da kažem da posle ovakvog takmičenja mogu samo da očekujem izvanredno prvenstvo sveta sledeće godine", zaključio je Blater.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.