Пикси објавио шири списак за Европско првенство – нема Свилара, ту је Јовановић

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2024, 14:45

Пикси објавио шири списак за Европско првенство – нема Свилара, ту је Јовановић

Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси објавио је шири списак пред Европско првенство. Фото: Танјуг/ Страхиња Аћимовић На њему се налазе 35 имена, од којих ће десет отпасти, тако да ће се коначан списак путника за Немачку знати најкасније до седмог јуна када је последњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рок.
Неке репрезентације су одмах изашле се списком играча који ће ићи на ЕУРО, али је српски селектор оставио себи времена да сачека најпре ситуацију са Намањом Гудељом и Срђаном Бабићем који су под знаком питања због повреда.
Тако је отклоњена и последња дилема око Милета Свилара, упркос разним писањима, Стојковић није на списак ставио голмана Роме.
Тако се на списку од 35 играча налазе: Голмани: Вања Милинковић Савић , Предраг Рајковић, Ђорђе Петровић, Александар Јовановић
Одбрана: Никола Миленковић,Милош Вељковић, Срђан Бабић, Урош Спајић, Страхиња Ераковић, Немања Стојић, Јан Карло Симић
Средина терена: Саша Лукић, Немања Гудељ, Немања Максимовић, Иван Илић, Саша Здјелар, Срђан Мијаиловић, Сергеј Милинковић Савић, Душан Тадић (капитен), Александар Ћирковић, Лазар Самарџић, Вељко Бирманчевић, Филип Костић, Филип Младеновић, Матија Глушчевић, Андрија Живковић, Мијат Гаћиновић, Немања Радоњић
Нападачи: Александар Митровић, Душан Влаховић, Лука Јовић, Петар Ратков, Михаило Ивановић, Самед Баждар.


| Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић објавио је шири списак од 𝟯𝟱 играча за #EURO2024. pic.twitter.com/S4aTZQDAZ4
— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) May 18, 2024

Србија ће на Европском првенству играти у групи Ц, заједно са Енглеском, Данском и Словенијом.
Орлови учешће на Европском првенству започињу 16. јуна, када ће се на стадиону у Гелзенкирхену састати са репрезентацијом Енглеске.
Albanci udarili na Đokovića: „Zašto se toleriše?“

Преузмите андроид апликацију.


Чланак Пикси објавио шири списак за Европско првенство – нема Свилара, ту је Јовановић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.