ПОКС више неће ни њихова омладина, напустили покрет “Ми смо патриоте, а не ово што ради лопов Јелић, нисмо се за то борили“

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2024, 15:11

ПОКС више неће ни њихова омладина, напустили покрет “Ми смо патриоте, а не ово што ради лопов Јелић, нисмо се за то борили“

Омладина ПОКС-а обратила се данас медијима испред просторија тог покрета и саопштила да ће напустити тај покрет, јер сматрају да се он више не залаже за оно за шта су се годинама борили и позвала на бојкот избора 2. јуна. Фото: PrtSc/Дневник Бивши председник Омладине ПОКС-а Александар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Малешевић, казао је да је за сад иступило пет формалних чланова и да ће ван покрета наставити да се боре за своја уверења.
Фото: PrtSc/Дневник „Ми млади људи, патриоте, чланови и симпатизери такозваног Покрета обнове Краљеви Србије напустили смо ПОКС, јер ово за шта се лидери покрета данас залажу на челу са лоповом Јелићем није оно за шта смо се ми борили и за шта ћемо се и даље борити“, казао је Малешевић. „Ово што раде Влада Јелић, Милош Тубић и Милош Јовановић није нада за Србију већ једна велика лаж и превара, којом обмањују све нас који смо се борили за вредности српске монархије, који смо се борили за краља и отаџбину.“
Према Малешевићевим речима „Владимир Јелић је показао да је једна обична кукавица без образа и части“.
„Пљунуо је на славну српску историју и ујединио се са усташама и комунистима.Свима је сада јасно да га не занимају ни Косово и Метохија, нити четничка застава коју је забрањивао да се вијори на предизборним митинзима у Новом Саду, нити истина о Сребреници“ истакао је он. Фото: PrtSc/Дневник „Њиховим коалиционим партнерима су српске жртве резолуција о етикетирању Срба као геноцидног народа спрдња. Њега не занима Црква бачких мученика на Лиману чију изградњу управо ПОКС-ови коалициони партнери оптструирају, њему је једина црква топлана и водоводи, то су цркве којима се он моли а да су му сефови јавних предузећа олтар пред којима клечи.
Склопио је савез са Брајаном Брковићем, унуком прокламованог усташе Јевремa Брковића, и са Динком Грухоњићем, оличењем свега антисрпског, са аутономашима Ненадом Чанком и комунистом Бојаном Пајтићем.“
Фото: PrtSc/Дневник Малешевић је поручио „да се не наседа на превару, јер ниједан патриотски глас не сме отићи листи Динка Грухоњића, Брајана Брковића, Бојана Пајтића и Ненада Чанка“. „Једина нада коју они лажно нуде људима је нада да ће моћи да нас некажњено краду и шире србофобију у српској Атини“, рекао је Малешевић.
„Позивамо грађане на бојкот ових избора, јер се овде не одлучуе о Косову и Метохији, уједињењу свих Срба, о чојству и јунаштву, овде се бира и одлучу о томе ко ће више да нас краде и која ће предузећа отети од грађана Новог Сада.
Pokrajinska vlada: Nepoznata lica pokušavaju da prevare privrednike iz Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПОКС више неће ни њихова омладина, напустили покрет “Ми смо патриоте, а не ово што ради лопов Јелић, нисмо се за то борили“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.