Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 06:22

ŽIVOT NA KOCKU ZBOG JEDNOG ŠRAFA?! Srbin pošao na more sa ženom i dvoje male dece potpuno nesvestan da vozi TEMPIRANU BOMBU: "Dve nedelje pred put sam bio kod majstora"

"Prasak, dim i škripa gume koja cepa uši, život pred očima u jednoj sekundi... Najteže mi je kad pomislim da se to moglo dogoditi dok sam prolazio tri autoputa sa dvoje male dece u autu", još uvek u neverici priča Dušan S. iz Novog Sada, koji je samo pukom srećom preživeo saobraćajnu nezgodu koja mu se dogodila na putevima Republike Srpske. Kako navodi, još uvek vraća film u glavi i preispituje svaki detalj, svestan da je sve moglo da se završi mnogo gore.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.